woensdag 14 maart 2012

Uitslag eerste poll: Gezondheidsrace moet elk jaar terugkomen!

Met 28 stemmers is het natuurlijk maar een kleine peiling (er loggen toch zo’n 800 mensen maandelijks in op de website), maar daarvan waren toch 24 stemmers voor een jaarlijkse Gezondheidsrace, 3 tegen en 1 zonder mening.
De organisatie beraadt zich op dit moment, en neemt ook een tussenjaar in overweging. De voorbereidingstijd in de zomer is namelijk nogal krap. Een idee zou zijn om met een laagdrempelig bewegingsprogramma voor de hele bevolking aan de gang te gaan, en het wedstrijdelement minder nadruk te geven. Daarmee zou ook niet altijd de strijd tussen de dorpen centraal staan, maar juist een bindend element tussen de dorpen onderling versterkt gaan worden. Eén van de huidige deelnemers had dit idee geopperd tijdens de gesprekken die Paula Dijkema en Yvonne Coolen van de GGD de afgelopen periode met alle deelnemers hebben gehad.
Daarom aandacht voor de tweede poll op de rechterkant van de startpagina van de website: geef uw mening. Uitgebreidere discussie kan gevoerd door een email te sturen naar Susan Rietveld, srietveld@nigz.nl